Butik Pernille

Mit navn er Solvej Rasmussen og jeg er kvinden bag Butik Pernille. Jeg og min datter Stina overtog Butik Pernille i Glamsbjerg i oktober 2014.

For os begge gjalt det, at vi trængte til noget nyt i vores arbejdsliv og hvad var så mere nærliggende end at overtage en butik der havde eksisteret i 18 år ? Nærliggende var det måske ikke, da ingen af os tidligere havde arbejdet i tøjbranchen, men vi havde erfaringen med det bagved liggende og så tog vi udfordringen op og har ikke et øjeblik fortrudt.

I juni 2017 trådte Stina ud af ledelsen og er i dag min uundværlige højre hånd. I april 2018 åbnede jeg en butik mere med beliggenhed i Aarup. Det er en butik, som er startet helt fra bunden og som jeg håber vil vokse, som Butik Pernille i Glamsbjerg.

Jeg udvælger med omhu varer fra primært danske kvalitetsmærker og det er vigtigt for mig, at du som kunde får en meget personlig og professionel betjening.

Personalet i Butik Pernille

Solvej Rasmussen

Jeg er 55 år og sammen med min mand Jesper Ulskov, har jeg to piger, en dreng og på nuværende tidspunkt næsten 5 børnebørn, som alle beriger mig hver dag.

Vi bor - i fællesskab med vores ældste datter, svigersøn og barnebarn - på en gård i Frøbjerg, hvor naturen er lige rundt om hjørnet.

Min fritid, som der ikke er så meget af, bliver brugt på familien, løbe- og cykelture og godt selskab i venners lag.

Jeg har i mit arbejdsliv prøvet lidt af hvert. Er uddannet i el butik for mere end et halvt liv siden, er også pædagoguddannet og arbejdede på døgninstitution med børn og unge og ikke mindst, har jeg lært bogholderiets univers igennem  min mands murervirksomhed.

Marianne Jørgensen

Jeg er 47 år og bor i Glamsbjerg sammen med min familie, mand og to fodbolddrenge.

Jeg har været en del af Butik Pernille siden april 2018, og er primært i den nye butik i Aarup.

Jeg har en fortid inden for stylist arbejde og indretning, så den viden jeg har med i bagagen, vil jeg bruge, hvis jeg skal hjælpe dig med din personlige stil, både med tøj og ting til din bolig.

I min fritid slapper jeg af med en bog eller rykker rundt på møblerne og dekorerer hele vores hjem om.

Konni Kvist Jensen

Jeg er 55 år og gift med Michael og sammen har vi Vissenbjerg Bageri. Vi bor i Tommerup og vi har 2 børn, en dreng og en pige og er lige blevet mormor og morfar til en dejlig lille dreng.

Fritiden nyder jeg med familien og lange gåture.

Jeg er i Glamsbjerg butikken, hvor jeg har været siden april 2017.

Lotte Ibsen

Jeg er 66 år og bor i Bellinge sammen med min mand. Vi har 2 drenge, samt et skønt barnebarn og et til er på vej.

Jeg var i mange år ansat i bankverdenen, før jeg i 2010 skiftede til Butik Pernille. Jeg er ansat på deltid i butikken i Glamsbjerg, hvor min primære opgave er at servicere vores kunder.

Fritiden går med lidt fitness, gåture og hygge med familie og venner, samt pasning af vores barnebarn.

Find os her

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Butik Pernille Glamsbjerg

Søndergade 15, 5620 Glamsbjerg
Tlf. 64 72 38 38

Åbningstider

 • Mandag - Torsdag
  10.00 - 17.30
 • Fredag
  10.00 - 18.00
 • Lørdag
  9.30 - 13.00

Butik Pernille Aarup

Bredgade 39, 5560 Aarup
Tlf. 40 20 00 03

Åbningstider

 • Mandag lukket
 • Tirsdag - Fredag
  10.00 - 17.30
 • Lørdag
  09.30 - 13.00